anne's FotoPage

By: anne yusoff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-Sep-2006 12:30 Email | Share | | Bookmark
bbq day

ayam yg tgh dibakar
liz n shima yg explore kamera razak
lea n tunang yg tlg bakar ayam
View all 63 photos...
9/9/06 hari yg bermakna utk geng2 ofis aku....ada bbq kat umah aku....aku la organizer nye utk majlis... aku risau je masa prgm ni berjalan bukan apa takut tetiba ramai yg tak jadi dtg kan.... nasib baik semua berjalan lancar.....

kami mula bakar ayam dlm kul 8.30 selepas kedatangan nizam....kena la tunggu kedatangan 'abg besar' utk merasmikan pembakaran ayam.... nizam n daus sampai dalam pukul 8 lebih utk tolong bakar ayam first round....test takut tak jadi...hehehe.... geng2 uptown clan yg sampai dulu sudah semestinya la nizam, daus n hezri....hazril, bob n lea kena la tunggu kul 12 baru dtg sbb diorang abis keje kul 12.....

tengah seronok bakar membakar ayam ngan ikan tetiba arang yg aku beli tak cukup plak...cepat2 aku, daus, nizam n akma cari kedai yg masih buka utk beli arang....huru hara kami berempat mencari arang....mau nyer tak kan, masa tu dah pukul 10.45 mlm.... dah tak byk kedai yg buka....kalau ada pn kedai yg buka banyak kedai yg tak jual arang.....mmg huru hara la kejap....tempat pertama yg kami pegi giant...masa sampai giant tu pintu masuk dah tutup....dugaan dugaan....

dari kelana jaya sampai lah ke sunway suma kedai runcit yg buka tak jual arang.... ronda punye ronda, jalan punye jalan, akhir nye kami pegi la kat satu kedai runcit yg dekat ngan rumah nizam yg tutup pukul 12 mlm, saja cuba nasib tengok2 kedai kat situ....dah la masa kami semua sampai kul 11.55....kedai tu mmg dah nk tutup sgt dah...huhu....nasib baik sempat.... kalau tak alamat tak berbakar la ayam yg berketul2 kat umah tu.....

bila dah sampai rumah dalam pukul 12.10, budak2 yg abis keje kul 12 dah datang memeriahkan suasana majlis bbq ni..... bermula lah suasana gile2 kat umah tu dgn mcm2 adegan....

ahli2 majlis yg dtg mula bergerak pulang dalam pukul 2.45 pagi....apa2 pun aku mmg hepi sbb majlis berjalan dgn lancar..... terima kasih utk semua yg menjayakan majlis ni.....


Friday, 25-Aug-2006 16:45 Email | Share | | Bookmark
merdeka day

group aku
team member dayat
group billing
View all 39 photos...
akhirnya ofis ni meriah semula...adalah event semula kat ofis, kalau tak dah lama muram je...biasalah dah tukar Operation Manager kan....macam siut je suasana baru kat ofis ni....tapi demi kengkawan2 semua ofis ni maintain meriah....

pukul 4 start event utk merdeka day kat ofis ni, member2 aku kebanyakan dalam group dayat...mula2 pgrm ni start boleh tahan kelam kabut jugak la....mana tak nye masa tu la jugak call bertubi2tubi masuk....macam haghammmm......

aku, lea, nizam n daus dalam team dayat...team aku dapat best dressed team siap dapat hamper besar lagi.....best beb.....nizam plak menang utk arm wresting kategori lelaki.....caiyokk nizam..... utk aku ngan lea plak dapat csq award ( customer service quality ) dapat la gak aku award penghargaan....best tu... terasa dihargailah jugak....

secara keseluruhan nye mmg la meriah dan macam2 aksi dan bentuk persembahan yg ada utk setiap group...dayat plak cipta pantun 4 kerat yg mmg boleh tahan PEDAS nye gak utk management tp itu pn kalo management paham la kan....

kesimpulan nye harap ofis ni akan maintain meriah walaupun org makin ramai berenti dari sini.....majulah billing utk vads.....


Saturday, 19-Aug-2006 11:30 Email | Share | | Bookmark
giler-giler day

daus n hazril yg berehat seketika
nizam pn ambik peluang rehat
nizam yg kaki strike
View all 45 photos...
Program kali ni mula dgn rancangan nizam ajak aku gi tgk wayang. Masa tu hari khamis 17/8/06. Rancangan asal nye aku n nizam nk gi tgk wayang cerita remp-it sbb kami sama2 cuti. Program diserikan lagi dengan daus n hazril. Geng happening dah mulakan pergerakan. Mcm biasa la kan kalo geng happening mula buat prgm mesti huru hara. Bukan huru hara yg tak jadi release tension tp huru hara mmg akan jd pgrm mengejut.
Kami memulakan perjalanan pukul 12.30 selepas cukup korum. Destinasi pertama kami ke panggung wayang kat mutiara damansara. . Kami beli tiket show pukul 1.05 ptg. Dgn perut yg lapar masuk jugak panggung wayang. Kami hanya makan pop corn n air sementara dalam wayang. Layan cerita Remp-it jugak kesudahan nye.
Setelah kuar dari panggung wayang, daus terus kan idea nak pegi cari durian. Dia dah teringin nk makan durian, kalah org mengidam.... gurau je daus....hehehe. dah puas difikirkan kat mana nak cari durian, semua dah pening tak tau kat mana nak cari durian, aku pn bg la idea kami jln2 biasa je la sbb mgg dah tak tau nk cari durian kat mana. Kat sini la mula prgm giler2
Tetiba terkuar idea pegi port dickson. Mcm best. Semua setuju. Disebabkan dah excited nk jln ke PD ni semua ahli sanggup tahan lapar sbb nak mkn on the way pegi PD. Yg paling aku takleh lupakan nizam keluarkan idea nak call ofis kan buat gempak pastu hazril plak hantar msg kat bob bg tau kitorang nk pegi PD. Bila call tu terkena la plak lea yg jwb call kan. Mmg gempak. Semua tension. hehehe
Kami pilih teluk kemang utk lepak. mmg best gak la pemandangan kat situ. Kami menghilangkan penat berehat dulu sambil tgk gelagat org2 yg sedang picnic tu. Layan......Release tension nye pasal kan....
Dah rehat agak lama, kami teruskan perjalanan ke jusco seremban 2. Layan bowling plak kan. Bowling pn prgm mengejut gak ......hahahaha
Faizuri ( Ee ) pn ada join kami tp bukan utk main bowling, dia dtg utk borak2 sbb ee keje kat jusco tu. Dah selesai game bowling tu kami pn teruskan journey kat dlm jusco tu utk cari mkn mlm. Beli apa2 yg patut utk mkn. Dah selesai kami teruskan perjalanan. Dalam masa yg sama Hazril pn bg idea utk berjalan2 ke putrajaya sbb dah alang2 berjalan......Tak kisah la kan......nama pn giler2 day....
Kami sampai Putrajaya lebih kurang pukul 10.30 mlm. Dah nama pn lepak2 kan, mcm2 topik perbualan kami bukak. Aku plak yg rasa best sgt sbb bukan senang nk join guyz talk kan. Mmg happening la.... Dah masuk pukul 12, pak guard kat putrajaya mula la menghalau manusia2 yg masih ada kat putrajaya tu. Bila dh dgr wisel pak guard, kaki pn angkat kaki, bersiap utk balik......
Dah on the way balik ke subang jaya, daus keluarkan idea ajak pegi uptown kota damansara mlm tu gak. Dgn seberapa pantas nizam dan hazril call bob dan lea utk bg tau prgm kami2 ni.....Diorang berdua kena tgu kat rumah, berkumpul sebelum berlepas ke uptown kota damansara plak.
Yg pasti tujuan pegi ke kota damansara tu dah semestinya utk karaoke.....kuang kuang kuang.....yg pasti nye bob yg paling smgt utk bernyanyi. Lea jadi pasangan duet bob utk malam tu... Diorang nyanyi lagu aku cinta aku rindu mmg meriah sbb lea sporting nyanyi dpn org ramai... Bob nyanyi dua buah lagu, 1 lagi lagu gerhana. Penyanyi asal lagu gerhana plak hattan.....Kezutan utk aku bila hazril pendiam pun menyanyi lagu suratan atau kebetulan.... Mmg sporting lah semua.....cayalah geng....salute utk bob, lea n hazril....
Apa2 pn aku rasa aku dah bercerita panjang2 kan, ni semua gambar2 yg diambil masa kitorang berjalan ke PD, putrajaya dan kota damansara...Enjoy Viewing.....



Thursday, 27-Jul-2006 12:30 Email | Share | | Bookmark
Birthday aku...

bob suapkan aku kek
tanda terima kasih kat lea
ija n nurul yg meraikan aku
View all 15 photos...
pukul 12.00 malam 27hb julai 2006 umur aku genap la 23 tahun. huaaaaaa.....dah tua aku rupa nye...... mlm tu aku dapat kejutan dari budak2 rumah.....best nyer.....menangis aku dibuat nya.....budak2 rumah belikan kek dan nyanyi lagu happy birthday masa aku mula2 masuk rumah....lea n steph bg tau aku rasa nya budak2 rumah dah tido tapi rupa nyer semua bersembunyi dalam gelap dan ready utk nyanyi lagu birthday mmg suprise giler n terharu giler aku dibuat nya...... apa2 pn yg paling penting, aku betul2 terharu member rumah aku buat semua ni.....aku betul2 ucap terima kasih kat korang semua.....love u guys.....terima kasih korang.......


Sunday, 16-Jul-2006 09:30 Email | Share | | Bookmark
sg congkak 2nd day

masa sampai
posing sblm berendam
posing dulu
View all 50 photos...
Masa utk aku release tension kali kedua dlm bulan ni....aku n da geng skali lg mjejak kan kaki aku ke sg congkak.... yg best nye kali ni kami pegi 8 org....4 lelaki n 4 perempuan.... mmg enjoy giler babas dpt mandi sungai kali ni....mau nye tidak happening giler korang.....ahli2 yg giler2 kali ni plak harus lah nizam, daus, bob n hazril utk wakil kaum adam nye dan lea, aku, shima n steph utk wakil kaum hawa....ahaks..... aku pn tak tau nak ngarut sgt....gmbar2 yg ada suma aksi kwn2 aku masa berada di sg congkak tu..... masing2 bwk bekalan mknn sdiri tp yg pasti bob buat surprise kat kaum2 hawa ni, dia bwk bekalan nasi lemak n lauk rendang ayam.....peehhhhhh......bertambah aku mkn siut....mana tak nye, aku teringat kat rendang ayam yg mak aku masak......huuuuaaaaa kebetulan la plak kan, mgu ni mak aku pn dtg kl gak.....ok lah....ape2 pn hope u guys enjoy viewing my pictures.......


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net